e-mail
deno@deno.hr
Nazovite nas
+385 95 5345 171
Fiskalizacija samoposlužnih automata
Moduli za fiskalizaciju samoposlužnih automata
Moduli za fiskalizaciju samoposlužnih automata napravljeni su u skladu sa promjenama u fiskalizaciji.

Modul se ugrađuje u samoposlužni automat te se spaja na automat ili na CPU automata ili na žetonjeru.
Prilikom kupovine proizvoda na samoposlužnom automatu modul iščitava uplaćeni iznos (gdje je to moguće i pritisnute tipke) te način plaćanja, priprema račun za fiskalizaciju te isti fiskalizira i sprema na ugrađenu SD karticu. U slučaju nefiskaliziranog računa modul vodi brigu i o naknadnoj fiskalizaciji.

Svi podaci koji su poslani u poreznu upravu kao i odgovor iz porezne uprave trajno se pohranjuju na SD karticu. U slučaju prekida internet veze u trenutku izdavanja računa, račun se izdaje sa ZKI brojem. Uređaj sprema sve podatke o računu te obavlja i naknadnu fiskalizaciju nakon što se uspostavi veza.

Za spajanje na internet moguće je odabrati jedan od načina komunikacije:
1. modul sa GPRS-om
2. modul sa WiFi adapterom
3. modul sa ETH konektoromOvakav modul moguće je koristiti u samoposlužnim automatima koji obavljaju prodaju:
1. kave
2. pića
3. hrane
4. parking automate


Osim što šalje podatke u poreznu upravu uređaj može slati podatke u web aplikaciju što korisniku pruža podatke o prometu automata u realnom vremenu.
Povezivanje sa samoposlužnim automatom može biti na izlazu žetonjere u kojem slučaju se prati promet automata samo financijski.
Ukoliko se uređaj veže na automat na način da prikuplja podatke o vrsti prodane robe to daje korisniku mogučnost uvida u realnom vremenu kada i sa čim treba dopuniti automat. Konfiguriranje uređaja obavlja se bežično pomoču aplikacije na Android uređaju ili žično povezivanjem sa računalom.

Ukoliko će trebati prikazati QR kod postoji varijanta uređaja sa color LCD zaslonom 240 X 330 što omogučava ispis QR koda na ekranu. Veličina QR koda dovoljna je da se ispišu svi važni podaci (šifra naplatnog uređaja, šifra poreznog obveznika, zki i jir)

Novosti i obavijesti
Fiskalizacija samoposlužnih automata
Razvojem vlastite elektronike napravili smo module za fiskalizaciju raznih vrsta samoposlužnih automata poput Automata za kavu sa gotovinskom i bezgotovinskom naplatom kao i naplatom putem kredita, Automata za naplatu parkiranja, Automata za pića te hranu.
Ispis QR koda na fiskalnim računima
U skladu sa novom tehničkom specifikacijom dodali smo na fiskalne račune ispis QR koda.
Fiskalna POS kasa
Mobilna fiskalna kasa i printer, za android uređaje, pogodna za frizere, beauty i wellness centre, dućane, taksiste, kafiće, dimnjačare, prodaja na tržnici, naplata parkiranja, iznajmljivanje ležajki
O nama

Deno d.o.o. je privatno poduzeće koje već više od dvadeset godina razvija različita programska rješenja za proizvodnju, trgovinu, ugostiteljstvo i knjigovodsvene servise Bavimo se i web programiranjem, izradom gotovih CMS rješenja, te smo napravili vlastito rješenje za web trgovinu. Napravili smo i niz aplikacija za android platformu poput video nadzora, paketne dostave, fiskalne kase, itd. Osim programskih rješenja tvrtka se bavi i proizvodnjom elektroničke opreme poput stroja za impregnaciju dokumenata, karata i drugih važnih osjetljivih papira, USB na 5 RS232 portova te niza drugih uspješnih proizvoda i usluga.

Svako od naših programskih rješenja stalno unapređujemo te imamo niz iznimno zadovoljnih klijenata širom Republike Hrvatske. Naš blagajnički softver, te naše programsko rješenje za knjigovodstvene servise i tvrtke svakodnevno se unapređuje i pratimo sve zakonske promjene, ali jednako tako i programske promjene.

U izuzetno kompetetivnom području razvoja knjigovodstvenog i blagajničkog softvera spadamo u tvrtke koje stalno šire bazu svojih zadovoljnih kupaca, te smo poznati kao tvrtka s jakom postprodajnom podrškom te još važnije s malim brojem pogrešaka u programiranju, tako da su svi naši proizvodi izuzetno robusni i ne podliježu padanjima sustava i sličnim problemima s kojima se suočava računalna industrija. Upravo to nas čini različitim i našim klijentima daje prijeko potrebnu sigurnost u svakodnevnom radu.

Kontaktirajte nas
DENO d.o.o. partneri i preporuke
Eodizajn d.o.o.
Studio za vrhunski dizajn, branding, dizajn web stranica, izradu kataloga.
info@eodizajn.hr
www.eodizajn.hr
Servis Krček
Pouzdani servis za nabavu, instalaciju i održavanje Končar vešmašina.
Plinoservis Slunjski
Ovlašteni serviser Vaillant uređaja.
Markovac d.o.o.
Izrada tiskanih pločica
STOLAR
Proizvodnja vrhunskog namještaja i stolarije po mjeri
www.stolar.hr
HELD d.o.o.
Ukoliko trebate telefonske centrale, telefone, snimanje i postavljanje mreže.
info@held.hr
www.held.hr
DENO d.o.o.
Trakoščanska 41
10000 Zagreb
OIB: 79808727563
Trgovački sud u Zagrebu
MBS: 080029877
Uprava: Vesna Rus dipl.ing.rač.
tel. +385 95 5345 171
tel. +385 98 58 58 79
deno@deno.hr
www.deno.hr
Ponedjeljak do Petak od 8 do 16
Subotom, Nedjeljom i praznicima zatvoreno