e-mail
deno@deno.hr
Nazovite nas
+385 95 5345 171
Program za vođenje kafića
Rješenje „ŠANKER“ predstavlja cjelovito rješenje za vođenje kafića. Rješenje podržava sve aktivnosti poslovanja kafića, od stavljanja pologa u kasu, unosa neograničenog broja artikala i sirovina, dodjele tarifnih brojeva, važećih vrsta poreza, pa sve do praćenja poslovanja pomoću ugrađenih izvještaja, jednostavnih za korištenje.

Izdvajamo sljedeće izvještaje:
 • Pregled zaduženja konobara
 • razduženje sirovina po normativima (maksimalno 4 nivoa)
 • Unos novih ili korekciju postojećih artikala
 • Promjene cijena
 • Pregled ili ispis prometa
 • Pregled ili ispis poreza
 • Unos novih ili korekciju postojećih tarifnih brojeva
 • Unos ili korekciju normativa
 • Pregled ili ispis KONTROLNOG ISPISA
 • Pregled ili ispis kase
 • Pregled prijema
 • Unos ili promjenu HAPPY HOUR-a
 • Brisanje datoteka kod prijelaza u novu godinu
Promet je moguće pratiti za svakog pojedinog konobara, po vrsti plaćanja ili eventualno odobrenim popustima (CASSA SCONTO) što uz već ugrađene izvještaje daje brz i jednostavan uvid u poslovanje kafića na dnevnoj razini. Popusti odobreni na kasi automatski se preračunavaju u rabat, te odgovarajući iznos umanjuje osnovicu za porez i RUC. Na taj način je osigurana konzistentna financijska kalkulacija u svakom trenutku uslijed promjene cijena ili drugih financijskih parametara.

„ŠANKER“ je maksimalno prilagodljiv, te radi sa bilo kojom konfiguracijom PC kompatibilnog računala i standardnim A4 ili posebnim POS printerima. Na kasu se dodatno može priključiti ručni ili ugradbeni čitač linijskog koda (BAR CODE) čime se dodatno ubrzava rad prilikom prodaje, prijema robe ili inventure te se smanjuje mogućnost pogreške prilikom unosa.

„ŠANKER“ podržava i sigurnosne aspekte, poput zaštite uvida u podatke putem šifre ili USB-a, te dodjele autorizacija i ovlaštenja djelatnicima.

Potreban hardver:
Program može raditi i na bilo kojem PC računalu sa instaliranim Windows ili Linux operativnim sustavom koje ima serijski ili USB port za printer te stalnu vezu na internet za izdavanje fiskalnih računa.
Novosti i obavijesti
Fiskalizacija samoposlužnih automata
Razvojem vlastite elektronike napravili smo module za fiskalizaciju raznih vrsta samoposlužnih automata poput Automata za kavu sa gotovinskom i bezgotovinskom naplatom kao i naplatom putem kredita, Automata za naplatu parkiranja, Automata za pića te hranu.
Ispis QR koda na fiskalnim računima
U skladu sa novom tehničkom specifikacijom dodali smo na fiskalne račune ispis QR koda.
Fiskalna POS kasa
Mobilna fiskalna kasa i printer, za android uređaje, pogodna za frizere, beauty i wellness centre, dućane, taksiste, kafiće, dimnjačare, prodaja na tržnici, naplata parkiranja, iznajmljivanje ležajki
O nama

Deno d.o.o. je privatno poduzeće koje već više od dvadeset godina razvija različita programska rješenja za proizvodnju, trgovinu, ugostiteljstvo i knjigovodsvene servise Bavimo se i web programiranjem, izradom gotovih CMS rješenja, te smo napravili vlastito rješenje za web trgovinu. Napravili smo i niz aplikacija za android platformu poput video nadzora, paketne dostave, fiskalne kase, itd. Osim programskih rješenja tvrtka se bavi i proizvodnjom elektroničke opreme poput stroja za impregnaciju dokumenata, karata i drugih važnih osjetljivih papira, USB na 5 RS232 portova te niza drugih uspješnih proizvoda i usluga.

Svako od naših programskih rješenja stalno unapređujemo te imamo niz iznimno zadovoljnih klijenata širom Republike Hrvatske. Naš blagajnički softver, te naše programsko rješenje za knjigovodstvene servise i tvrtke svakodnevno se unapređuje i pratimo sve zakonske promjene, ali jednako tako i programske promjene.

U izuzetno kompetetivnom području razvoja knjigovodstvenog i blagajničkog softvera spadamo u tvrtke koje stalno šire bazu svojih zadovoljnih kupaca, te smo poznati kao tvrtka s jakom postprodajnom podrškom te još važnije s malim brojem pogrešaka u programiranju, tako da su svi naši proizvodi izuzetno robusni i ne podliježu padanjima sustava i sličnim problemima s kojima se suočava računalna industrija. Upravo to nas čini različitim i našim klijentima daje prijeko potrebnu sigurnost u svakodnevnom radu.

Kontaktirajte nas
DENO d.o.o. partneri i preporuke
Eodizajn d.o.o.
Studio za vrhunski dizajn, branding, dizajn web stranica, izradu kataloga.
info@eodizajn.hr
www.eodizajn.hr
Servis Krček
Pouzdani servis za nabavu, instalaciju i održavanje Končar vešmašina.
Plinoservis Slunjski
Ovlašteni serviser Vaillant uređaja.
Markovac d.o.o.
Izrada tiskanih pločica
STOLAR
Proizvodnja vrhunskog namještaja i stolarije po mjeri
www.stolar.hr
HELD d.o.o.
Ukoliko trebate telefonske centrale, telefone, snimanje i postavljanje mreže.
info@held.hr
www.held.hr
DENO d.o.o.
Trakoščanska 41
10000 Zagreb
OIB: 79808727563
Trgovački sud u Zagrebu
MBS: 080029877
Uprava: Vesna Rus dipl.ing.rač.
tel. +385 95 5345 171
tel. +385 98 58 58 79
deno@deno.hr
www.deno.hr
Ponedjeljak do Petak od 8 do 16
Subotom, Nedjeljom i praznicima zatvoreno