e-mail
deno@deno.hr
Nazovite nas
+385 95 5345 171
Mobilna fiskalna POS kasa
Mobilna fiskalna kasa i printer, za android uređaje, pogodna za frizere, beauty i wellness centre, dućane, taksiste, kafiće, dimnjačare, prodaja na tržnici, naplata parkiranja, iznajmljivanje ležajki
Mobilna fiskalna POS kasa radi na tabletu ili mobilnom telefonu baziranom na Android sustavu. Ima sve odlike PC POS kase uz dodatke:
 • mobilna
 • lagana
 • mala
 • radi samostalno
 • pogodna za razne uvjete gdje nije moguće koristiti računalo (tržnice, ribarnice, prodaja u vozilu, servisi kućanskih aparata, kafići...)
 • može se povezati sa već postojećim back office sustavom

Osim artikala, POS kasa podržava i prodaju usluge bilo iz baze ili upisivanjem opisa usluge u tom trenu.
Ukoliko se koristi sinkronizacija sa back office rješenjem, artikle je moguće preuzeti iz back office rješenja.

Podržava izdavanje računa krajnjem kupcu plaćenih svim danas dostupnim sredstvima plaćanja (gotovina, master, maestro, american...). Za izdavanje računa poznatom kupcu na raspolaganju je i baza kupaca koja se sinkronizira sa back office rješenjem bilo promjena ili unos novog kupca. Kupca je moguće tražiti po nazivu od početka, slogu u nazivu, šifri kupca te je tablicu moguće sortirati po šifri ili nazivu. Poznatom kupcu je također moguće izdati račun plaćen bilo kojim dostupnim sredstvom plaćanja ili plaćanje virmanom.

Prilikom izdavanja računa, kasa slaže zahtjev za dodjelom JIR-a od porezne uprave, šalje isti u poreznu upravu, te prima traženi JIR koji potom ispisuje na računu.

Za ispis računa koristi se standardni POS printer (zahtjeva vanjsko napajanje), ili bilo koji prijenosni printer (bluetooth ili wireless).WEB back office

WEB back office za fiskalne blagajne služi za jednostavniju administraciju podataka za mobilne fiskalne kase te pregled i dodatne izvještaje o prodaji koje je moguče pretraživati po raznim kriterijima. Back office također nudi mogučnost povezivanja više mobilnih fiskalnih kasa u jedanu bazu.
Omogućava brzu i jednostavnu administraciju:
 • kupaca
 • artikala i usluga
 • poreza
 • robnih grupa
Prijenosom računa iz mobilne fiskalne blagajne u WEB back office moguče je formirati cijeli niz izvještaja koje je moguče promatrati za sve poslovnice ili samo označene poslovnice. Izvještaje je dodatno moguče pretraživati:
 • u razdoblju
 • po vrsti plaćanja
 • po poslovnici
 • po kupcima
 • po artiklima
 • po robnim grupama
 • vrsti dokumenta
Back office nudi i druge pogodnosti poput:
 • Preuzimanje računa u PDF obliku
 • ispis računa na A4 printer
 • Slanje računa u PDF obliku na e-mail direktno iz back office-a

DEMO verziju WEB back office rješenja možete pogledati na linku: DEMO WEB back office rješenje

Korisničko ime i lozinka: demo
Novosti i obavijesti
Fiskalizacija samoposlužnih automata
Razvojem vlastite elektronike napravili smo module za fiskalizaciju raznih vrsta samoposlužnih automata poput Automata za kavu sa gotovinskom i bezgotovinskom naplatom kao i naplatom putem kredita, Automata za naplatu parkiranja, Automata za pića te hranu.
Ispis QR koda na fiskalnim računima
U skladu sa novom tehničkom specifikacijom dodali smo na fiskalne račune ispis QR koda.
Fiskalna POS kasa
Mobilna fiskalna kasa i printer, za android uređaje, pogodna za frizere, beauty i wellness centre, dućane, taksiste, kafiće, dimnjačare, prodaja na tržnici, naplata parkiranja, iznajmljivanje ležajki
O nama

Deno d.o.o. je privatno poduzeće koje već više od dvadeset godina razvija različita programska rješenja za proizvodnju, trgovinu, ugostiteljstvo i knjigovodsvene servise Bavimo se i web programiranjem, izradom gotovih CMS rješenja, te smo napravili vlastito rješenje za web trgovinu. Napravili smo i niz aplikacija za android platformu poput video nadzora, paketne dostave, fiskalne kase, itd. Osim programskih rješenja tvrtka se bavi i proizvodnjom elektroničke opreme poput stroja za impregnaciju dokumenata, karata i drugih važnih osjetljivih papira, USB na 5 RS232 portova te niza drugih uspješnih proizvoda i usluga.

Svako od naših programskih rješenja stalno unapređujemo te imamo niz iznimno zadovoljnih klijenata širom Republike Hrvatske. Naš blagajnički softver, te naše programsko rješenje za knjigovodstvene servise i tvrtke svakodnevno se unapređuje i pratimo sve zakonske promjene, ali jednako tako i programske promjene.

U izuzetno kompetetivnom području razvoja knjigovodstvenog i blagajničkog softvera spadamo u tvrtke koje stalno šire bazu svojih zadovoljnih kupaca, te smo poznati kao tvrtka s jakom postprodajnom podrškom te još važnije s malim brojem pogrešaka u programiranju, tako da su svi naši proizvodi izuzetno robusni i ne podliježu padanjima sustava i sličnim problemima s kojima se suočava računalna industrija. Upravo to nas čini različitim i našim klijentima daje prijeko potrebnu sigurnost u svakodnevnom radu.

Kontaktirajte nas
DENO d.o.o. partneri i preporuke
Eodizajn d.o.o.
Studio za vrhunski dizajn, branding, dizajn web stranica, izradu kataloga.
info@eodizajn.hr
www.eodizajn.hr
Servis Krček
Pouzdani servis za nabavu, instalaciju i održavanje Končar vešmašina.
Plinoservis Slunjski
Ovlašteni serviser Vaillant uređaja.
Markovac d.o.o.
Izrada tiskanih pločica
STOLAR
Proizvodnja vrhunskog namještaja i stolarije po mjeri
www.stolar.hr
HELD d.o.o.
Ukoliko trebate telefonske centrale, telefone, snimanje i postavljanje mreže.
info@held.hr
www.held.hr
DENO d.o.o.
Trakoščanska 41
10000 Zagreb
OIB: 79808727563
Trgovački sud u Zagrebu
MBS: 080029877
Uprava: Vesna Rus dipl.ing.rač.
tel. +385 95 5345 171
tel. +385 98 58 58 79
deno@deno.hr
www.deno.hr
Ponedjeljak do Petak od 8 do 16
Subotom, Nedjeljom i praznicima zatvoreno