e-mail
deno@deno.hr
Nazovite nas
+385 95 5345 171
Bežično naručivanje za restorane i kafiće
Korištenjem pametnog telefona koji radi na Android platformi moguće je putem bežične mreže slati narudžbe ili račune u vaš sustav ili direktno na printer.
Konobar odabire broj stola na koji se odnosi narudžba ili račun, te putem intuitivnog sučelja odabire stavke koje je gost naručio.

Ekran za izbor artikala je fleksibilan, te ga je moguće posložiti po želji. Sam izbor ima ukupno 3 razine. Svaka razina može imati maksimalno 16 artikala ili izbora, što ukupno daje mogućnost unosa 3824 artikala. U jednoj razini se istovremeno mogu nalaziti artikli i podizbori, a razlikuju se po boji.

Prilikom slanja narudžbe putem bežične mreže u računalo šalju podaci:
  • broj konobara
  • broj stola
  • šifra i količina za svaki artikl u narudžbi

Komunikacijski servis u računalu može formirati datoteku sa primljenim podacima ili putem međuprogramske komunikacije prebaciti podatke izravno u program.

U samom uređaju postoji popis otvorenih narudžbi po pojedinom stolu sa iznosima sve do trenutka naplate tako da konobar u svakom trenutku ima pregled nenaplaćenih računa.

Pritiskom na stavku na listi stolova mogu se vidjeti sve stavke za svaki nenaplaćeni stol bez obzira koliko je narudžbi bilo za isti stol.
Sam sustav se lako integrira sa bilo kojim postojećim programom pomoću datoteke, servisa ili dll-a.
Novosti i obavijesti
Fiskalizacija samoposlužnih automata
Razvojem vlastite elektronike napravili smo module za fiskalizaciju raznih vrsta samoposlužnih automata poput Automata za kavu sa gotovinskom i bezgotovinskom naplatom kao i naplatom putem kredita, Automata za naplatu parkiranja, Automata za pića te hranu.
Ispis QR koda na fiskalnim računima
U skladu sa novom tehničkom specifikacijom dodali smo na fiskalne račune ispis QR koda.
Fiskalna POS kasa
Mobilna fiskalna kasa i printer, za android uređaje, pogodna za frizere, beauty i wellness centre, dućane, taksiste, kafiće, dimnjačare, prodaja na tržnici, naplata parkiranja, iznajmljivanje ležajki
O nama

Deno d.o.o. je privatno poduzeće koje već više od dvadeset godina razvija različita programska rješenja za proizvodnju, trgovinu, ugostiteljstvo i knjigovodsvene servise Bavimo se i web programiranjem, izradom gotovih CMS rješenja, te smo napravili vlastito rješenje za web trgovinu. Napravili smo i niz aplikacija za android platformu poput video nadzora, paketne dostave, fiskalne kase, itd. Osim programskih rješenja tvrtka se bavi i proizvodnjom elektroničke opreme poput stroja za impregnaciju dokumenata, karata i drugih važnih osjetljivih papira, USB na 5 RS232 portova te niza drugih uspješnih proizvoda i usluga.

Svako od naših programskih rješenja stalno unapređujemo te imamo niz iznimno zadovoljnih klijenata širom Republike Hrvatske. Naš blagajnički softver, te naše programsko rješenje za knjigovodstvene servise i tvrtke svakodnevno se unapređuje i pratimo sve zakonske promjene, ali jednako tako i programske promjene.

U izuzetno kompetetivnom području razvoja knjigovodstvenog i blagajničkog softvera spadamo u tvrtke koje stalno šire bazu svojih zadovoljnih kupaca, te smo poznati kao tvrtka s jakom postprodajnom podrškom te još važnije s malim brojem pogrešaka u programiranju, tako da su svi naši proizvodi izuzetno robusni i ne podliježu padanjima sustava i sličnim problemima s kojima se suočava računalna industrija. Upravo to nas čini različitim i našim klijentima daje prijeko potrebnu sigurnost u svakodnevnom radu.

Kontaktirajte nas
DENO d.o.o. partneri i preporuke
Eodizajn d.o.o.
Studio za vrhunski dizajn, branding, dizajn web stranica, izradu kataloga.
info@eodizajn.hr
www.eodizajn.hr
Servis Krček
Pouzdani servis za nabavu, instalaciju i održavanje Končar vešmašina.
Plinoservis Slunjski
Ovlašteni serviser Vaillant uređaja.
Markovac d.o.o.
Izrada tiskanih pločica
STOLAR
Proizvodnja vrhunskog namještaja i stolarije po mjeri
www.stolar.hr
HELD d.o.o.
Ukoliko trebate telefonske centrale, telefone, snimanje i postavljanje mreže.
info@held.hr
www.held.hr
DENO d.o.o.
Trakoščanska 41
10000 Zagreb
OIB: 79808727563
Trgovački sud u Zagrebu
MBS: 080029877
Uprava: Vesna Rus dipl.ing.rač.
tel. +385 95 5345 171
tel. +385 98 58 58 79
deno@deno.hr
www.deno.hr
Ponedjeljak do Petak od 8 do 16
Subotom, Nedjeljom i praznicima zatvoreno